AnaSayfa / Genel / Kahve falında veli olmak

Kahve falında veli olmak

Kahve falında veli olmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, günahlarına tövbe edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında veli olmak gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Kahve falında büyük bir veli görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında veli olmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir velinin elini öpmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında veli görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Kahve falında bir veli görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında halit bin velidi görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında veli kul görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir