AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir veli görmek

Kahve falında büyük bir veli görmek

Kahve falında büyük bir veli görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, Tövbe Edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, parasız günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir veli gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Kahve falında büyük bir veli görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında veli zat görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halit bin velidi görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında bir veli görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir velinin elini öpmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek işinde çok ilerleyeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında veli kabri görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir