AnaSayfa / Genel / Kahve falında veli görmek

Kahve falında veli görmek

Kahve falında veli görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında veli gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında veli kul görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı bayram veli görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek şansının ve kısmetinin açılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında bir velinin elini öpmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Kahve falında veli olmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet eder.

Kahve falında halid bin velidi görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir