AnaSayfa / Genel / Kahve falında veli kul görmek

Kahve falında veli kul görmek

Kahve falında veli kul görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kararlar alacağına, refahının ve varlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında veli kul gördüyseniz:

  • Stres yaratan durumlardan uzak durmanız daha rahat düşünmenizi ya da karar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında veli kul görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine inanılır.

Kahve falında veli olmak herkesin ilgisinin çekileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında hacı bayram veli görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında halid bin velidi görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulur.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir veli görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında veli görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halit bin velidi görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir