AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir veli görmek

Kahve falında bir veli görmek

Kahve falında bir veli görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, işlerin günden güne bozulacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Kahve falında bir veli gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında veli görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir velinin elini öpmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir veli görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında veli kul görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında halit bin velidi görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacı bektaşi veli görmek parasız kalacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir