AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir velinin elini öpmek

Kahve falında bir velinin elini öpmek

Kahve falında bir velinin elini öpmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Kahve falında bir velinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya haberleri hızla değerlendirip işe koyulmak yerine, doğruluklarını veya detaylarını öğrendikten sonra harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında bir velinin elini öpmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir veli görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında veli olmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halit bin velidi görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret eder.

Kahve falında veli kabri görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında veli zat görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, önünü açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir