AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazo görmek

Kahve falında vazo görmek

Kahve falında vazo görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, zahmet veren işlerin artacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına inanılır.

Kahve falında vazo gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında vazo almak güzel bir hayatı olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalet eder.

Kahve falında porselen vazo görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında vazoda papatya görmek geçmişini arkada bırakacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vazo kırmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kristal vazo görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında renkli vazo görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında camdan vazo görmek kazancının yerine gelmesine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir