AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazo kırmak

Kahve falında vazo kırmak

Kahve falında vazo kırmak rızık bolluğu içinde olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vazo kırmak gördüyseniz:

  • Başladığınız şeyleri bitirmelisiniz.

Kahve falında vazo kırmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam vazo kırmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi vazo görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Kahve falında vazoda papatya görmek hem işinde başarılı olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında cam vazo görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında vazolar görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın vazo görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, anne duasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük cam vazo görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir