AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen vazo görmek

Kahve falında porselen vazo görmek

Kahve falında porselen vazo görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yeteneklerini geliştirmeye işaret eder.

Kahve falında porselen vazo gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Kahve falında porselen vazo görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında porselen bebek görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında porselen yemek takımı görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında porselen fil görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında porselen fincan görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak satın almak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir