AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan vazo görmek

Kahve falında camdan vazo görmek

Kahve falında camdan vazo görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında camdan vazo gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında cam vazo görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalettir.

Kahve falında cam vazo hediye almak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalettir.

Kahve falında kırık cam vazo görmek üzüleceğine, ağlayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük cam vazo görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi cam vazo görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında camdan vazo görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine inanılır.

Kahve falında cam vazo kırmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir