AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli vazo görmek

Kahve falında renkli vazo görmek

Kahve falında renkli vazo görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet eder.

Kahve falında renkli vazo gördüyseniz:

  • Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var.

Kahve falında renkli vazo görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek vazosu görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında çiçekli vazo görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, de rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık cam vazo görmek sevineceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil cam vazo görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın vazo görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski vazo görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yeni iş kollarına girileceğine yorulur.

Kahve falında mor vazo görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir