AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazo almak

Kahve falında vazo almak

Kahve falında vazo almak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vazo almak gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan birisinin borç isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında vazo içinde gül görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cam vazo hediye almak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi vazo görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kırık vazo görmek en yukarılara çıkacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında vazoya çiçek koymak başarının garantileneceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vazo bulmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın vazo görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir