AnaSayfa / Genel / Kahve falında kristal vazo görmek

Kahve falında kristal vazo görmek

Kahve falında kristal vazo görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kristal vazo gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Kahve falında kristal vazo görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında parlak kristal görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında kristal kadeh görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar kristali görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında kristal avize görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kristal görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine işarettir.

Kahve falında kristal tabak görmek sevdiği insana kavuşacağına, halsizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kristal taş görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir