AnaSayfa / Genel / Kahve falında varile su doldurmak

Kahve falında varile su doldurmak

Kahve falında varile su doldurmak talihinin artacağına, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında varile su doldurmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında varile su doldurmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulur.

Kahve falında su varili görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su varil görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında su dolu varil görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Kahve falında mavi varil görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çöp varili görmek torunlarına dahi yeteceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında su dolmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan su doldurmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir