AnaSayfa / Genel / Kahve falında su varil görmek

Kahve falında su varil görmek

Kahve falında su varil görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine tabir olunur.

Kahve falında su varil gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Kahve falında su varili görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su varil görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında varile su doldurmak huzurunu yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu varil görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi varil görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp varili görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su yeşili görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak kalkınacağına ve yükseleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir