AnaSayfa / Genel / Kahve falında su varili görmek

Kahve falında su varili görmek

Kahve falında su varili görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında su varili gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Kahve falında varile su doldurmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu varil görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su varili görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında su varil görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp varili görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi varil görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında muslukta akan su görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak su görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir