AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolmak

Kahve falında su dolmak

Kahve falında su dolmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, özgüveninin artacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalettir.

Kahve falında su dolmak gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında küpe su doldurmak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında içme suyu doldurmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içine su dolduğunu görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvaletten su doldurmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında küveti su doldurmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Kahve falında kovalara su doldurmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden su doldurmak yapılan işte çok zarar edileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden su doldurduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatının hayır getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir