AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi varil görmek

Kahve falında mavi varil görmek

Kahve falında mavi varil görmek girdiği işleri kaybedeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, harcama gücünün artacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine inanılır.

Kahve falında mavi varil gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı canlandırabilecek olumlu etkiler var.

Kahve falında mavi varil görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında varile su doldurmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöp varili görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hayatının adeta cennete döneceğine işarettir.

Kahve falında su varili görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su varil görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında su dolu varil görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mavi renk görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi fular görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir