AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu varil görmek

Kahve falında su dolu varil görmek

Kahve falında su dolu varil görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında su dolu varil gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu adımlar atmak istiyorsanız harekete geçmelisiniz.

Kahve falında su dolu varil görmek şansının ve bahtının açık olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında su varil görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, gelirinden yana memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında su varili görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında varile su doldurmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi varil görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine delalet eder.

Kahve falında çöp varili görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dolu su görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir