AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakarak dua etmek

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yurtdışına gidileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, boş yere korku duyulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında aynaya bakarak oynamak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak süslenmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında aynaya bakarak konuşmak kazancın günden güne daha da artacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine inanılır.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir