AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette ayna görmek

Kahve falında tuvalette ayna görmek

Kahve falında tuvalette ayna görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tuvalette ayna gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında tuvalet aynası görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette ayna görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayna görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında aynada kendini görmemek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski ayna görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında ayna satın almak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık ayna görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada kendine baktığını görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir