AnaSayfa / Genel / Kahve falında vapura yetişememek

Kahve falında vapura yetişememek

Kahve falında vapura yetişememek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, başarılarının daim olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vapura yetişememek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken düzenlemeler var.

Kahve falında vapura yetişememek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vapuru kaçırdığını görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında kendini vapurda görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında batan vapur görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalettir.

Kahve falında uçan vapur görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde vapurla gezmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir