AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan vapur görmek

Kahve falında uçan vapur görmek

Kahve falında uçan vapur görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan vapur gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Kahve falında uçan vapur görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet eder.

Kahve falında gemi vapur görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında vapurla gezmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında yolcu vapuru görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet etmektedir.

Kahve falında denizde vapur görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında denizde vapurla gitmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle vapura binmek gelirinin azalacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz vapuru görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir