AnaSayfa / Genel / Kahve falında vapuru kaçırdığını görmek

Kahve falında vapuru kaçırdığını görmek

Kahve falında vapuru kaçırdığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vapuru kaçırdığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Kahve falında vapuru kaçırdığını görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vapur kaçırmak kolaylıklarla karşılaşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında vapur iskelesi görmek işlerinin azalacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında denizde vapur görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini vapurda görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vapura binmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde vapurla gitmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında vapur kullanmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir