AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde vapurla gezmek

Kahve falında denizde vapurla gezmek

Kahve falında denizde vapurla gezmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, adını kirleteceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde vapurla gezmek gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Kahve falında denizde vapurla gezmek içsel güvensizliklerinize, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vapurla denizde gezmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vapurda gezmek daha fazla mal sahibi olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında vapurla gezmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında denizde vapur görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde vapura binmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden vapurla geçmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir