AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini vapurda görmek

Kahve falında kendini vapurda görmek

Kahve falında kendini vapurda görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kısmetinin açık olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında kendini vapurda gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak layık olduklarına sahip olacağına, eline büyük paralar geçeceğine yorulur.

Kahve falında vapura yetişmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulur.

Kahve falında vapura yetişememek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vapura binmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Kahve falında vapurda gezmek işinin gücünün hep rast gideceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vapurla denizde gezmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle vapura binmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında yolcu vapuru görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir