AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan vapur görmek

Kahve falında batan vapur görmek

Kahve falında batan vapur görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerin artacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında batan vapur gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Kahve falında vapurun battığını görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında batan vapur görmek maddi zarara uğrayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde vapurla gitmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında denizde vapurla gezmek sözlerinden çıkmayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vapurla denizde gezmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında vapurda gezmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vapura bindiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz vapuru görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir