AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizle gezmek

Kahve falında valizle gezmek

Kahve falında valizle gezmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kırılacağına alamet eder.

Kahve falında valizle gezmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olumlu gelişmelere açık süreçtesiniz.

Kahve falında valizle gezmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında valiz karıştırmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında büyük valiz görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valiz doldurmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, anne baba dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında valizde para görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında valiz dolusu elbise görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında elinde valiz görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir