AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizde çamaşır görmek

Kahve falında valizde çamaşır görmek

Kahve falında valizde çamaşır görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, eve kapanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kazancının da azalacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizde çamaşır gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında valizde çamaşır görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında valize çamaşır koymak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır dolu valiz görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında valiz alıp gitmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, borçlarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizle yürümek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya tabir olunur.

Kahve falında valiz taşıdığını görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe valiz görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valiz hazırladığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kazancınızın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir