AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi valiz görmek

Kahve falında mavi valiz görmek

Kahve falında mavi valiz görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi valiz gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında mavi valiz görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında birçok valiz görmek işte de mutlu olunacağına, huzur içinde yatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada valiz görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır valiz taşımak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, güzel günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında valiz aldığını görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü valiz görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valiz dolusu elbise görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir