AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır valiz görmek

Kahve falında hazır valiz görmek

Kahve falında hazır valiz görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, her zaman çok mutlu olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında hazır valiz gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında hazır valiz görmek başının ağrıyacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu valiz görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, endişelerini silip atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valiz doldurmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında valiz aramak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bir valiz para görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük valiz görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret eder.

Kahve falında birini valizle görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir