AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük valiz görmek

Kahve falında küçük valiz görmek

Kahve falında küçük valiz görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, parasını dikkatli harcayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük valiz gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında küçük valiz görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil valiz görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Kahve falında valiz taşıdığını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz açmak beklediği haberin gelmeyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz düzeltmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında valiz çaldırmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizle para görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hedeflerini tutturamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir