AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizi unutmak

Kahve falında valizi unutmak

Kahve falında valizi unutmak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valizi unutmak gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Kahve falında valiz unutmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında valizi unutmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüste valiz unutmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında valizini unutmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valiz toplamak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında valiz aramak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni valiz görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında eşini valizle görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir