AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizle bir yere gitmek

Kahve falında valizle bir yere gitmek

Kahve falında valizle bir yere gitmek kısmetli bir kişi olunacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, hayır duaları alacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Size faydası olabilecek bağlantılar kurmanız gerekebilir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Kahve falında valiz yerleştirmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında valizle gitmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz alıp gitmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına işarettir.

Kahve falında valizini alıp gitmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında valizi alıp gitmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bir yere gitmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında bir yere koşarak gitmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir