AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla bir yere gitmek

Kahve falında arabayla bir yere gitmek

Kahve falında arabayla bir yere gitmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında arabayla bir yere gitmek hayır işleri yapacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla bir yerlere gitmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada bir yere gitmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorla bir yere gitmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yüksek moralli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir yere gitmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir yere gitmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir