AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere koşarak gitmek

Kahve falında bir yere koşarak gitmek

Kahve falında bir yere koşarak gitmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere koşarak gitmek gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Kahve falında koşarak bir yere gitmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere koşarak gitmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sağlığının geri geleceğine delalettir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına alamet eder.

Kahve falında koşarak namaza gitmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında koşarak camiye gitmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında koşarak eve gitmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Kahve falında koşarak gitmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi zararını karşılayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir