AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizin içine girmek

Kahve falında valizin içine girmek

Kahve falında valizin içine girmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, aile içinde saadetinin artacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, atılan adımların boşa gideceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatında başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında valizin içine girmek gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Kahve falında valizin içine girmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, elindekileri de yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı valiz görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında birini valizle görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında içi boş valiz görmek huzur ve mutluluk bulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz valiz görmek işlerine dört elle sarılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz aramak gidilecek yönün belirleneceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında valizini alıp gitmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük valiz görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir