AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı valiz görmek

Kahve falında kapalı valiz görmek

Kahve falında kapalı valiz görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyüleyeceğine, zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında kapalı valiz gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında kapalı valiz görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bavul valiz görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine inanılır.

Kahve falında valiz taşımak küslükleri gidereceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında valizle bir yere gitmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valizle para görmek tabiri caizse can bulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbise dolu valiz görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında yolculuk için valiz hazırlamak büyük özgüven kazanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında valizle yürümek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir