AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz aramak

Kahve falında valiz aramak

Kahve falında valiz aramak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında valiz aramak gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Kahve falında valiz aramak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının valizini görmek eşi tarafından yüceltileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valiz aldığını görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boş valiz görmek hastalanacağına, üzüleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında valizini alıp gitmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında valiz satın almak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valiz topladığını görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında bir valiz dolusu para görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir