AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizi kaybetmek

Kahve falında valizi kaybetmek

Kahve falında valizi kaybetmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizi kaybetmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında valizini kaybetmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında valizi kaybetmek onlarla gönül birliği edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valiz kaybetmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında valizlerini kaybetmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, maddi gücünün de daimi olacağına yorulur.

Kahve falında valizini unutmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valizin içinde para görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının valizini görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında valizi alıp gitmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir