AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz kaybetmek

Kahve falında valiz kaybetmek

Kahve falında valiz kaybetmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine inanılır.

Kahve falında valiz kaybetmek gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Kahve falında valizini kaybetmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizi kaybetmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valizlerini kaybetmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valiz kaybetmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, bundan hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valizi unutmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı valiz görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi valiz görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüste valiz unutmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir