AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak ısırmak

Kahve falında bacak ısırmak

Kahve falında bacak ısırmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak ısırmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bacak ısırmak zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında bacağı köpek ısırmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin bacağını ısırdığını görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını ısırmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan elini ısırmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir