AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, ömrünün uzun olacağına işarettir.

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Hertür zihinsel çalışmada ya da yeni şeyler öğrenebilmekte başarılısınız.

Kahve falında bacağı köpek ısırmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin bacağını ısırdığını görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında bacak ısırmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başka birini köpek ısırdığını görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Kahve falında köpek ısırdı görmek doğru kararların alınacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin bir başkasını ısırdığını görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir