AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı köpek ısırmak

Kahve falında bacağı köpek ısırmak

Kahve falında bacağı köpek ısırmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, parasının azalacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında bacağı köpek ısırmak gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Kahve falında köpeğin bacağını ısırdığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında bacağını köpek ısırdığını görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı köpek ısırmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında bacak ısırmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerin ısırdığını görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını köpek ısırdığını görmek yol kat edeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek balığının ısırdığını görmek maddi varlığının çoğalacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir