AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağını ısırmak

Kahve falında birinin ayağını ısırmak

Kahve falında birinin ayağını ısırmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını ısırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında ayağı köpek ısırmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını ısırmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine alamet eder.

Kahve falında ayak ısırmak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını yılan ısırmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karıncanın ayağını ısırdığını görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağını ısırmak kazalara ve belalara yakın duracağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını fare ısırdığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir