AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz hazırladığını görmek

Kahve falında valiz hazırladığını görmek

Kahve falında valiz hazırladığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, ticarette zarar edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valiz hazırladığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Kahve falında valizini hazırlamak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının valizini hazırlamak elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında valiz hazırladığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Kahve falında yolculuk için valiz hazırlamak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında valiz hazırlamak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, her zaman çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında eşini valizle görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşyaları valize koymak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüste valiz unutmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir