AnaSayfa / Genel / Kahve falında valize çamaşır koymak

Kahve falında valize çamaşır koymak

Kahve falında valize çamaşır koymak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, stresinin çoğalacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında valize çamaşır koymak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında valize çamaşır koymak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında valize elbise koymak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine inanılır.

Kahve falında valize eşya koymak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valize ayakkabı koymak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşyaları valize koymak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseleri valize koymak rahatsızlık duyulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizde çamaşır görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır dolu valiz görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir