AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz toplayan birini görmek

Kahve falında valiz toplayan birini görmek

Kahve falında valiz toplayan birini görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valiz toplayan birini gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Kahve falında valiz toplayan birini görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında eşini valizle görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük valiz görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir valiz dolusu para görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valizlerle yolculuğa çıkmak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında valizlerini kaybetmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, moralinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında valizini toplamak sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizleri toplamak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir