AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı valiz görmek

Kahve falında sarı valiz görmek

Kahve falında sarı valiz görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı valiz gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya devam, yakında sizden hamlenizi yapmanız beklenebilir.

Kahve falında sarı valiz görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında elde valiz görmek evleneceğinize, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valizin kaybolduğunu görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının valiz taşıdığını görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil valiz görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valiz çaldırmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında valizle gitmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dolu valiz görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir