AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun altın zincir görmek

Kahve falında uzun altın zincir görmek

Kahve falında uzun altın zincir görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uzun altın zincir gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Kahve falında uzun altın zincir görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun zincir görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zincir koptuğunu görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında altın zincirin koptuğunu görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında altın zincir kolye görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalettir.

Kahve falında altın zincir almak bir sebeple sorun yaşayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın zincir taktığını görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir